ENTUSIASTISKE FOLK

VR/AR

Vi har vår egen lab der vi har jobbet med konsepter og produkter i snart to år. Prosjektene strekker seg fra byplanlegging og arkitektur via turisme til helse og sikkerhet. Alle de store plattformene testes ut - HTC Vive, Oculus Rift, Microsoft Hololens, Windows Mixed Reality, Samsung Gear VR og flere. Vi samarbeider med flere av våre kunder på nye prosjekter under dette fagfeltet.

IoT

Rainfall har etablert en IoT-cloud løsning basert på åpne standarder. Å tilrettelegge for bruk av IOT blir enkelt og raskt. Det er et miljø man kan bygge tjenester i (as-a-service) eller bruke som proof of concept. Vi har tilgang på alle typer sensorer, og kan enkelt få bygget sensorer tilpasset nye prosjekter. Vi har her et meget fleksibelt rammeverk som vi ønsker flere skal få gklede av.

Elm Meetup

Joakim Sælemyr har tatt på seg oppgaven med å få i gang en Elm Meetup i Bergen. Han er nå godt i gang, og får mye positiv respons på initiativet. Ukjent med Elm? Sjekk her: elm-lang.org. Sjekk også ut Meetup-siden og meld deg på neste arrangement: meetup.com/Elm-user-group-Bergen/

Fagkvelder

Alle nyheter innen IT som interesserer oss kan bli tema på en fagkveld. Disse organiseres av og for oss Rainmakers, og blir som oftest holdt i våre egne lokaler. Vi har hatt fagkvelder om Design Thinking, Innovasjon, Spillutvikling, Prince2, Arduiono, Presentasjonsteknikk, Testing for utviklere, Front-end utvikling og mye mer.

Kurs og konferanser

Det er viktig for oss i Rainfall at alle våre konsulenter er oppdatert på de mest brukte og på kommende teknologier. Vi både deltar på og holder kurs og konferanser. Det er viktig å konsumere ny informasjon, men samtidig like viktig å dele! Vi har et stort ønske om at byen vår skal bli enda tydeligere på IT-kartet.

Hackaton

Hacking er kreativ problemløsning. Et Hackathon er et arrangement med en fastsatt varighet der folk samles for å løse problemer. Vi deltar på interne hackathon og hos våre kunder. Vi arrangerer slike øvelser også for de av kundene våre som ønsker det.

Bitshift

Rainfall er stolt sponsor av Bitshift (tidligere NNUG Bergen). Vår egen Nils Magne Lunde er Co-organizer, og en av drivkreftene i miljøet. God møteplass for våre utviklere. Bitshift samarbeider med Norwegian .NET User Group, NNUG, som er representert med avdelinger over hele landet. Sjekk ut Bitshift her: meetup.com/BitShift/