Rainfall fikk NM medalje!

Rainfall har gjennom en periode satset mot servicenæringen innenfor mat, drikke og dagligvare. For å kunne kjenne sine kunder er det viktig å ha kunnskap om bransjen. Rainfall valgte derfor å delta på SMAK messen som ble arrangert 7. – 10. februar 2017. Det er Nordens ledende messe i sitt slag. Og vi skulle ikke bare delta med å bistå kunder med IT kompetanse og løsninger. Vi skulle vise at vi kan næringen – og Rainfall deltok like godt i Norgesmesterskap i Pizzabaking.

Fallhøyden var stor, men med vår konsulent Sindre Teigland på laget var mye mulig. Sindre har en NM tittel hos Dolly Dimples på sin merittliste. Under studiene jobbet han hos Dolly Dimples, og gikk til seier med egenkomponert pizza.

 Med seg på laget fikk Sindre vår egen Børre Zahl Jensen, betrodd seniorressurs i Rainfall, som assistent.

 Det hele startet med noen utfordringer. Manglende hotell og tilgang på kjøkken for å lage pizzabunnen kom raskt opp som problemstilling. Assistenten tok tak. Verre ble det når assistenten skulle ta ansvar for å lage pizzabunn etter spesifisert oppskrift. Rollefordelingen var ikke helt avklart, og vi nærmet oss et klassisk it prosjekt med budsjettsprekk. Med bruk av agil tilnærming (Kanban) og ulike forum (les: youtube pizzadeig), kom de seg videre. Videre gjorde assistenten et fremragende arbeid på hygiene, oppvask, rydding og grønnsakslanging. Mesterkokken fikk jobbe med det han kunne nest best, etter koding, nemlig pizza.

Dommertrioen Heidi Bjerkan, Eirik Sevaldsen og Andre Løvaas har i løpet av to dager smakt seg i gjennom tretti ulike pizzaer. Bodil Hasselknippe fra Pizzastua i Asker tok seieren i klassen for amerikansk pizza på Smak 2017. Andreplassen i klassen for amerikansk pizza gikk til Lukasz Goreki. Tredjeplassen gikk til Rainfall AS og Sindre Teigland.

Sindre hadde ikke forventet en plass på pallen:
– Jeg jobber til daglig som IT-konsulent i Rainfall, men jeg har tidligere jobbet i Dolly Dimple’s – dermed har jeg litt bakgrunn i fra pizza-baking. Jeg er veldig fornøyd med plasseringen på pallen, smiler han.

Børre leste i kaffegruten at noe stort var på gang:
– Etter å ha smakt denne innovative og nytenkende pizzaen visste vi at vi satt på en skatt. Det handlet mest om å få delt dette med verden. SMAK messen var da en helt naturlig arena for oss i Rainfall. En medalje var rettferdig, og tyder på at messen har dommere med god smak. Mitt bidrag var nok avgjørende.

Børre Zahl Jensen har lang erfaring som pizzabestiller på diverse fagkvelder. Han har videre utviklet en god gane for pizza, sammen med resten av våre Rainmakers. Noen har en så velutviklet pizzagane, som Tore Løvmo, at de kan kjenne på mils avstand at Børre eller Turi har bestilt pizza.

Andre sverger mer til Sveinung sin appetitt for Sushi eller Tapas. Uansett, vi Rainmakers levde i håpet. Medalje ble det! Det skal feires!

Les mer på:

http://fastfood.no/to-erfarne-norgesmestere-pizza/

http://www.msn.com/nb-no/video/underholdning/norges-beste-pizza-vil-trolig-overraske-deg/vi-AAmOndH?ocid=se

cof

 

cof

cof

cof

cof

cof