ENTUSIASTISKE FOLK

Sosiale Aktiviteter

Fagmiljø

Personvern

Julebord

Vårt julebord er klassisk og flott, med partner og variert underholdning. Julebord i Rainfall er en tradisjon som markerer julehøytiden og året som har gått. Ingen ønsker å gå glipp av dette.

Trolljegerprøven

Noen av oss liker å bli utfordret fysisk. Ikke bare sosialt. Sist hadde vi 2 lag under Trolljegerprøven på Fløyen. 8km med hindre og gjørme var ingen utfordring for de to lagene som garantert stiller også neste år. Noen utfordrere i bransjen?

Oktoberfest

Det tok én oktoberfest for å gjøre dette til en tradisjon i Rainfall. Pølsebord, Dirndl, Ompamusikk, Lederhosen, Tappetårn, Kringler og en entusiastisk gjeng med Rainmakere gjør dette til et av årets høydepunkt.

Utenlandstur

Rainfall arrangerer hvert år en tur hvor vi får oppleve andre kulturer og atmosfærer. Å oppleve Lisboa, Praha, Riga og Barcelona i felleskap gir glede og inspirasjon. Med oss hjem har vi ubeskrivelige minner. Årets vakreste og morsomste eventyr.

Sommerfest

Vi bor tross alt i Bergen. Sommerfestene til Rainfall har alltid en plan A og en plan B. Så langt har vi klart oss uten å bytte til plan B. Kanskje det er karma?

Pizza-NM

Ja – du leste riktig. Rainfall er regjerende bronsevinner i klassen Amerikansk Pizza fra NM i pizzabaking 2017. En Rainmaker gjør ingenting halvveis!