ENTUSIASTISKE TJENESTER

Tjenesteleveranse

Som tjenestepartner har Rainfall som hovedmål å skape samarbeidsformer som gir økt synergi og nytteeffekt. Et smart samarbeid skaper større og mer varig resultat for begge parter. Som tjenesteleverandør er vår organisasjon fleksibel og tilpasningsdyktig. Vi støtter på innovasjon, strategi, utvikling og forvalting. Vi velges av kunder som ønsker kort vei til beslutning og støtte til sin IT-forretningsutvikling.

Konsulentutleie

Våre konsulenter er vårt viktigste fortrinn. Det er her vi gjerne skiller oss fra mengden, med en bredde i kompetanse de fleste misunner oss. Vi hjelper i dag noen av de mest interessante bedriftene i Bergensregionen med unik kompetanse. Les mer om hvordan våre konsulenter videreutvikler våre kunder.

Referanser

Gjennom vår lange fartstid har vi fått lov å jobbe med mange spennende og nyskapende bedrifter. Under finner du et lite utvalg av de vi har samarbeidet mest med den siste tiden.

fjordkraftfrendenordeasparebanken vestintelcombkktv2evrymarin itdnbmonobanknetnordickreditorforeningennorwegian-hull-clubdeloittence-mediaentratrygstormgeosbanken